Vi har en mängd tjänster som fungerar bra i de flesta fall, om inte så justerar vi eller uppfinner nya med kundens önskemål som grund. Våra bud inom tätorterna är populära, vare sig det är paket eller pall, och vi har fasta priser samt tider. Det som kännetecknar dessa bud är att man kan få välja fritt, få hög service och att det är ekonomiskt, om man jämför med konkurrenterna.

Slingan - för transport och bud samma dag

Slingan är en tjänst som ger er fördelar som våra större konkurrenter inte kan matcha. Vi hämtar och lämnar samma dag, till mycket konkurrenskraftiga priser, mellan Trelleborg och Falkenberg, dagligen. Ger ni oss längre tid, får ni lägre pris.

Direktbil - för små och stora bud

Direktbil med bud är det snabba alternativet när tiden är den största motståndaren. Allt från det lilla paketet till 33 pall, hur långt som helst.

Vi erbjuder även mindre lagringsmöjligheter med tillhörande terminaltjänster, samt paketsortering dygnet runt.

Har ni önskemål utöver det vi beskrivet är det inte omöjligt att vi kan hjälpa er ändå. Vi har väl utvecklade samarbeten med speditörer vilka kan klara av de flesta uppdrag som kan förekomma. Enstaka uppdrag kan vi hjälpa med, vid större förfrågningar förmedlar vi kontakten om så önskas.